Mon Jardin Copou

1 camere 36.36 mp

1 camera 36.06 mp

1 camera 35.12 mp

1 camera 39.10 mp

1 camera 40.04 mp

1 camera 35.19 mp

2 camere 53.72 mp

3 camere 69.47 mp

Mon Jardin Copou

CONSTRUCTII SIGURE, FINISAJE PERFECTE, DOTARI EXCELENTE, FACILITATI MULTIPLE !!!!

⭐️ Este absolut important să te simți în largul tău acolo unde locuiești. În cadrul ansamblului Mon Jardin Residence Copou vor fi disponibile apartamente cu una, două sau cu trei camere, fiecare fiind proiectat punându-se accent pe echilibrul dintre functionalitate și eleganță. Finisajele interioare se executa cu materiale premium

⭐️ Un ansamblu imobiliar modern şi contemporan, pregătit pentru dumneavoastra în cele mai mici detalii. Situat în cartierul Copou din Iasi, aproape de punctele de interes urban. Mon Jardin Copou oferă apartamente atractive şi luminoase cu terase, zone verzi amenajate şi loc de joacă pentru copii , la cele mai accesibile preţuri din zonă.

⭐️ Acest proiect premium se va ridica în inima Copoului, într-o zonă aflată în curs de dezvoltare. Mon Jardin Copou va fi foarte aproape de centru, de clădirile de birouri, de universităţi şi de zonele de shopping, la doar 15 minute distanţă faţă de Aeroport.

Locaţia proiectului este un avantaj major pentru cei interesaţi de investiţii imobiliare.

Un nou ansamblu rezidențial ce redefinește conceptul de confort și modernism se înalță pe dealul Copoului.

 Complexul imobiliar este format din șase blocuri cu patru etaje și se construiește pe strada Viticultori, vis-a-vis de Liceul Agricol.

⭐️ Mon Jardin Residence Copou va oferi noilor locatari zone verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, sală de sport, SPA, piscină interioară, supermarket și o priveliște minunată.

Mon Jardin Copou