Cuibul Verde Copou

2 Camere tip A

2 Camere tip B

2 Camere tip C

1 Camera

3 Camere

Contact:

0746.536.323

Cuibul Verde Copou

Cumpara apartamente in Copou direct de la dezvoltator

Telefon: 0746.536.323

cuibul verde copou iasi

Descrierea ansamblului Cuibul Verde

Ansamblul rezidential Cuibul Verde este situat la doar 3 minute de Parcul Copou intr-o zona linistita, ferita de zgomotul si traficul cotidian.

Noul ansamblu rezidențial numit Cuibul Verde va oferi nu doar o priveliște spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iașul, ci și intimitate, siguranță și confort în apartamente spațioase și bine luminate, alei, parcare amenajată și peste 5000 mp de spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Cuibul Verde Copou este primul ansamblu rezidențial din România certificat în conformitate cu cerințele EcoHabitat de TÜV Rheinland România.
Certificarea este o garanție a faptului că imobilele din ansamblul Cuibul Verde Copou vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare și execuție.

Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, ce vor fi disponibile din 2018.

Din dorința de a oferi clienților noștri produse de calitate superioara, am conceput o listă de parteneri cu renume, alături de care dezvoltăm cu succes proiectul ”Cuibul Verde”: CRH Ciment/Heidelberg Cement – Beton, Peri Romania – Cofraje și susțineri, Symmetrica – Pavaje exterioare, Valrom Industrie -Țevi PEHD, cămine PEHD și fitinguri, Brickston/Porotherm – Cărămidă închideri și compartimentări interioare, Baumit/Ceresit – Tencuieli si glet, Vaillant/Bosch – Centrală termică, Romstal – Furnizor obiecte sanitare, Kludi – Baterii, Pinum/Porta Doors – Uși interior, Legrand/Schneider – Aparataj electric, Daikin – Aer condiționat

Finisajele sunt la alegerea clientului Tâmplarie: gresie, faianta, parchet, usi interioare etc.

PVC cu geam termopan 3 foi de sticlă si 5 camere, Parchet 10 mm, Sistem termoizolație cu vată minerală bazaltică de 10 cm.


Cuibul Verde Copou

Cuibul Verde iasi